- Leiden (eventueel via tussen-leidinggevenden) van de medewerkers, waaronder plannen, regelen, aansturen van deze medewerkers in de werkuitvoering en personeelsbeheer;
- zorgen voor het efficiënt voorbereiden, klaarmaken en uitgeven/serveren van koude/warme dranken en maaltijden, bereiden/serveren van dranken/gerechten voor bijzondere gelegenheden, vullen, beheren van automaten, verrichten van opruim-/schoonmaakwerkzaamheden etc., e.e.a. afhankelijk van het soort contract, de afspraken over geboden assortiment en het service-niveau;
- zie tabblad indelingshulpmiddel met de criteria voor niveau-onderscheid in deze functie.
Resultaatgebieden | Taken |
---|---|
Een goed geleid en op zijn taak berekend team van medewerkers. |
|
Volgens contractuele afspraken gerealiseerde cateringvoorziening, e.e.a. binnen de kaders van kosten en kwaliteit. |
|
Betrouwbare en volledige administratie van de locatie. |
|
Advisering van de directe chef t.a.v. jaarplan, bepaalde investeringen e.d. Doen van voorstellen terzake. | |
Overige werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld: |
|
De referentiefunctie “Cateringbeheerder/manager” komt in alle typen cateringlocaties voor, zowel in het standaard, als in het uitgebreid/speciaal assortiment.