- Leiden van de medewerkers in de productie- en assemblagekeuken, waaronder plannen, regelen en aansturen van deze medewerkers in werkuitvoering en personeelsbeheer;
- zorgen voor een efficiënte ontvangst en opslag van grondsstoffen en maaltijdcomponenten, productie en assemblage van maaltijden/maaltijdcomponenten en intern (of evt. extern) transport van maaltijden en afwas;
- op aanvraag regelen van bijzondere activiteiten, zoals recepties.
Resultaatgebieden | Taken |
---|---|
Een goed geleid en op zijn taak berekend team van medewerkers. |
|
Volgens contractuele afspraken gerealiseerde maaltijdvoorziening, e.e.a. binnen de kaders van kosten en kwaliteit. |
|
Betrouwbare en volledige administratie van de locatie. |
|
Goede relatie met de opdrachtgever. |
|
Door de opdrachtgever geaccepteerde (wijzigingen in de) menucyclus. |
|
Overige werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld: |
|
De referentiefunctie “Hoofd productie” komt overwegend voor in kleinere (penitentiaire) instellingen met een productie- en eventueel een assemblagekeuken.
De functie kan in de praktijk ook voorkomen onder de volgende bedrijfsnaam:
- Hoofd keuken
- Chef kok kleine (penitentiaire) instelling
- Chef kok kleine (penitentiaire) instelling/locatieverantwoordelijke