- Leiden van de medewerkers in een grote locatie met productie- en assemblagekeuken (als eindverantwoordelijke), waaronder plannen, regelen en aansturen van deze medewerkers in werkuitvoering en personeelsbeheer;
- realiseren van de gewenste output van de locatie op een efficiënte en effectieve wijze, e.e.a. binnen het vastgelegde contract en de vastgestelde kaders van kosten en kwaliteit.
Resultaatgebieden | Taken |
---|---|
Een goed geleid en op zijn taak berekend team van medewerkers. |
|
Volgens contractuele afspraken gerealiseerde maaltijdvoorziening, e.e.a. binnen de kaders van kosten en kwaliteit. |
|
Betrouwbare en volledige administratie van de locatie. |
|
Goede relatie met de opdrachtgever. |
|
Goed functionerende andere cateringvoorzieningen, zoals bedrijfsrestaurant en/of winkel. |
|
Overige werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld: |
|
De referentiefunctie “Bedrijfsleider” komt overwegend voor in grotere (penitentiaire) instellingen met een productie- en assemblagekeuken.
De functie kan in de praktijk ook voorkomen onder de volgende bedrijfsnaam:
- Hoofd voeding (penitentiaire inrichting)
- Manager centrale productiekeuken