- Verrichten van alle basis-cateringwerkzaamheden, zoals vermeld in de functies cateringmedewerker A en cateringmedewerker B;
- afhankelijk van de situatie, uitvoeren van één of meer van de aanvullende werkzaamheden w.o. het verstrekken van diverse dranken, warme en koude gerechten op bijzondere locaties en optreden als gastvrouw/-heer bij recepties.
Resultaatgebieden | Taken |
---|---|
Verrichte basis-cateringwerkzaamheden, zoals vermeld in de functies catering-medewerker A en cateringmedewerker B. | |
Op representatieve wijze geserveerde dranken en gerechten voor directieleden en/of gasten. |
|
Volgens afspraken verlopen recepties en andere speciale gelegenheden door het optreden als gastvrouw/-heer. |
|
Goed beheerde en tijdig beschikbare voorraden in de directie-/gastenruimten. |
|
Betrouwbare en volledige registratie en verantwoording van verbruiken. |
|
Overige werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld: |
|
De referentiefunctie “Cateringmedewerker C” komt overwegend voor in vestigingen van bedrijfscateraars.
De functie kan in de praktijk ook voorkomen onder de volgende bedrijfsnaam:
- Gastvrouw/-heer